List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:09

Ujkaj jep dorhjekje nga LDnëMZ, nuk duam te mbetemi opozitë!

Ujkaj jep dorhjekje nga LDnëMZ, nuk duam te mbetemi opozitë!


Të nderuar Malësorë, dashamirë të Malësisë, Në këtë moment historik për vendlindjen tonë, Malësinë, ku koha nuk pret dhe duhet të veprohet me dijeni dhe guxim, unë si aktor politik… Lexo më shumë »