List/Grid

Arkivi Ditorë: 18:18

Junçaj: Fton Partitë shqiptare, të bashkohen për zgjedhjet lokale në Malësi

Junçaj: Fton Partitë shqiptare, të bashkohen për zgjedhjet lokale në Malësi


Të nderuar miq, Mbasi po afrohen zgjedhjet lokale për komunën e Kryeqytetit,mendoj se të gjithë duhet të bëjmë një apel për bashkim. Të dashur Malësor,që jeni në parti të cilat… Lexo më shumë »


Të drejtë vote në Malësi kanë 11 mijë e 599 qytetarë

Të drejtë vote në Malësi kanë 11 mijë e 599 qytetarë


Në zgjedhjet për këshilltar në Kuvendin e Komunës urbane të Tuzit, të drejtë vote kanë 11 mijë e 599 qytetarë, ka kumtuar Ministria për punë të brendshme (MPB). Presidenti i… Lexo më shumë »


Këshilli i prindërve kërkon përgjigje me shkrim

Këshilli i prindërve kërkon përgjigje me shkrim


Z. Dukaj nuk e kemi të qartë se ku e keni fjalen kur thoni “për qellime të njohura”. Do të ishim shumë mirënjohës nëse sinqerisht ato ekzistojnë dhe Ju i… Lexo më shumë »